tiistai 21. tammikuuta 2014

Risusydämet.

Pitkästä aikaa. Syksyllä oli ahdistavan pitkä tauko käsitöiden osalta, sillä ei vaan yksinkertaisesti ollut aikaa. Vietin suuren osan ajasta koulussa ja sen jälkeen vielä töissä, joten se vähäinenkin vapaa-aika kului sitten muissa merkeissä kuin käsitöiden parissa. Mutta nyt on jotain tullut taas tehtyä, kun oli joululoma ja keväämmällä on taas enemmän aikaa omille jutuille, joten pääsen toteuttamaan kaikkia käsityö- suunnitelmiani, hurraa!

Joululomalla keräilin risuja isäni raivaamista koivuista ja askartelin pinon risusydämiä. Näitä olikin kiva tehdä, kun ei tarvinnut kuin nipun risuja, rautalankaa, leikkurit ja ripauksen mielikuvitusta. Mielikuvituksen puutteessa internetin ihmeellinen maailma auttaa antamaan vinkkejä erilaisiin malleihin, joten sekään ei ole ongelma. Tässäpä minun versioni:
Kuvat eivät ole kaikista edustavimpia, koska ne on otettu paikan päällä kännykälläni. Suurin osa sydämistä jäi jo itään uusiin koteihin, joten nämä ovat ainoat kuvat, joissa kaikki yksilöt on vielä koolla. :>

Palataan taas uusien juttujen merkeissä. Ja lupaan, että lyhemmällä tauolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti